Veliköy Ortaokulu
Veliköy Mahallesi Sanayi Bulvarı No 34A/1 Veliköy / Çerkezköy / TEKİRDAĞ

VİZYON

Yetiştirdiği nitelikli ve ahlaklı öğrenci kitlesiyle ülkenin kalkınmasında etkin rol oynayan, insanlığın ortak değerlerine katkı sunan, lider bireyler yetiştiren, güveni, başarıyı ve saygınlığı temsil eden demokratik bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve değerleri öncülüğünde, milli ve manevi değerlere önem veren, çağın gereksinimlerini bilen, katılımcı, kendisini gerçekleştiren, bilgiyi ve bilimi esas alan, öğrenmeyi yaşam tarzına dönüştürmüş, başarıyı taçlandıran, sorumluluk bilincine sahip, eleştirel düşünen, bütün insancıl inanç ve değerlere saygılı, hoşgörülü, sorumluluk bilincine sahip, bilgiye ulaşmayı bilen ve bilgiyi doğru kullanan, biz diyebilen, esin kaynağı olabilecek örnek davranışları ve çalışmalarıyla saygınlığa ulaşmış, fırsatlardan eşit olarak yararlanabilen demokratik öğrenciler yetiştirmek.

Derslik :-4

NORMAL ÖĞRETİM

DOĞALGAZ -KALORİFERLİ SİSTEM

Öğretmenlerimiz servis kullanmamaktadır.

Çerkezköy ilçe merkezine 5 km; Tekirdağ il merkezine 57 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi uygulamasının ardından Çerkezköy´ün bir mahallesi olmuştur.

Proje Çalışmaları

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Her Kitap Bir Dünya Projesi Ben Okurum Geleceğim Aydınlanır